petoss80 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 zdravim,,,prosim vas ako mam zaregistrovat original hru nhl13 na ps3 aby som mohol hrat online?internet cez konzolu mi ide ale hru mi nejde registrovat,,prosim ak bude niekto ochotny napiste mi presny postup,,dakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 distephano Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 to musi jit, ja jsem s tim nemel zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Musis zadat online pass, ktory mas prilozeny k hre (12-miestny kod)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petoss80
zdravim,,,prosim vas ako mam zaregistrovat original hru nhl13 na ps3 aby som mohol hrat online?internet cez konzolu mi ide ale hru mi nejde registrovat,,prosim ak bude niekto ochotny napiste mi presny postup,,dakujem vopred
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.