connor kennwey Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Ahoj,Bad comopany 2 hraju na ultra , ale v multiplayeru se mi po cca 5 minutách vždycky lagne a pomůže jen reset PC .. nevíte čím to je ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Grafika? Máš nejnovější ovladače? Zkus nižší nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 connor kennwey Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Mám to na ultra a jede to v pohodě a i když si to dám na low detaily , stále to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 mám to samé, ale mě se restartuje pc, a dělá mi to jen u battlefield bad company 2, ostatní hry jdou v pohodě. Dokonce i DLC vietnam jde v pohodě. Dřív to šlo normálně, ale tedkon tak cca 4měsíce nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Divné, tak to nevím. Nejlepší bude přejít na BF3. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
connor kennwey
Ahoj,Bad comopany 2 hraju na ultra , ale v multiplayeru se mi po cca 5 minutách vždycky lagne a pomůže jen reset PC .. nevíte čím to je ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.