perigoma Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Zdarec, mám problém v každé hře se mi hráč pořád otáčí doleva, jak kdyby byl rozbitej joystick, ale v xbox menu to je v pohodě, nwm co stím může být? baterky mám nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 A to ked aj pohyb joystickom drziz na opacnu stranu? Ci ako? Moze to byt uz zlym centrom joysticku bez pohybu, tak treba mierne pohnut joystickom doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perigoma Odesláno Září 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Spíš se nedá ve hrách vubec ovládat, při nabídce to třeba jezdí pořád od shora-dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Jsou dvě možnosti čím to může být. Buď jsou slabé baterie, nebo je analogový ovladač vadný a je třeba ho vyměnit, případně koupit nový gamepad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perigoma
Zdarec, mám problém v každé hře se mi hráč pořád otáčí doleva, jak kdyby byl rozbitej joystick, ale v xbox menu to je v pohodě, nwm co stím může být? baterky mám nové
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.