perigoma Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Odesláno Září 18, 2012 Zdarec, mám problém v každé hře se mi hráč pořád otáčí doleva, jak kdyby byl rozbitej joystick, ale v xbox menu to je v pohodě, nwm co stím může být? baterky mám nové Citovat
0 trezzor Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Odesláno Září 18, 2012 A to ked aj pohyb joystickom drziz na opacnu stranu? Ci ako? Moze to byt uz zlym centrom joysticku bez pohybu, tak treba mierne pohnut joystickom doprava. Citovat
0 perigoma Odesláno Září 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 19, 2012 Spíš se nedá ve hrách vubec ovládat, při nabídce to třeba jezdí pořád od shora-dolů Citovat
0 Ravendhi Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Odesláno Září 19, 2012 Jsou dvě možnosti čím to může být. Buď jsou slabé baterie, nebo je analogový ovladač vadný a je třeba ho vyměnit, případně koupit nový gamepad. Citovat
Otázka
perigoma
Zdarec, mám problém v každé hře se mi hráč pořád otáčí doleva, jak kdyby byl rozbitej joystick, ale v xbox menu to je v pohodě, nwm co stím může být? baterky mám nové
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.