Pixtr Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Zdarvím všechny. Nově jsem si koupil komponentní kabel k PS2. Kupoval jsem ho na aukru takže nevím přesně od jakého je to výrobce. Kabel má 3 možné vstupy (PS2/PS3, X-BOX360 a Wii). Televizi mám Samsung LED 6100 a PS2 (ne slim) verzi SCPH-30004 R. Zapojil jsem komponentní kabel podle návodu a barev. Na playstationu jsem zkusil všechna možná nastavení ale televize mi vždy vrátí stejnou hlášku: 1)Při zapnutí PS2 - na TV se objeví: Bez signálu - Zkontrolujte napájení připojených zařízení a připojení kabelů nebo zkontrolujte výběr zdroje. 2)Když otevřu v PS2 configurační menu - na TV se objeví: Nepodporovaný režím - Rozlišení není tímto televizorem podporováno. Změňte rozlišení. Zkoušel jsem měnit rozlišení v PS2 i na TV ale nic nefunguje. Prosím o radu. Máte s tímto někdo zkušenosti? Předem velice děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.