BennyBy Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Zdarec všichni z Brna mam dotaz jeslti někdo z vás máte doma náhradní displej na půjčení potřebuju ozkoušet konektor podsvícení u displeje tak pokud někdo máte doma dejte mi vědet. budu jedině rád.předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 nebo nekdo kdo mate zkusenost s vymenou displaye bylo by dobre kdybyste si dali sraz nekde a jednoho z vas by ste to zkusily vymenit ty sisplaye pomozte mu nekdo kdo muze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 on ho ma dobre pripojeny ;) , benny napis ako si dopadol s tou poistkou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BennyBy Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Siki, MooToo: tak to vypada spatne dneska jsem mel mit merak ale nejak to nedopadlo tak to musim nechat zitr ana fakultu behem vyuky :-D takze to bude celkem sranda a doufam ze to bude jen tou pojistkou, zitra dam vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Jestli je to jeste aktualni a envadi ti ze je rozbitej :D (pulka displeye se zobrazuje spatne , ale podsviceni funguje ) tak makk si dneska koupil SLima , takze ma PSP s rozbitym displayem navic , kdyztak napis PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BennyBy Odesláno Listopad 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Tak je to pojistka resp. odpor u napajeciho konektoru, rikal jsem si ze to mozna bude primo ten odpurek u konektoru podsviceni ale ten to nebyl :-D takze tedka hura pro pajku a cin a jde se na to :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BennyBy
Zdarec všichni z Brna mam dotaz jeslti někdo z vás máte doma náhradní displej na půjčení potřebuju ozkoušet konektor podsvícení u displeje tak pokud někdo máte doma dejte mi vědet. budu jedině rád.předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts