Coloradak Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Zdravím, chci se zeptat na headset který je jen do jednoho ucha, mám ho první den a nemám s tím ještě žádné zkušenosti, proto mě zajímá jestli je normální že když mám zaplou hru tak to co říkám já neslyším ve hře? mám to zaplé přes repráky, zvuky ve hře jedou normálně, hráče jak si povýdají tay slyším a když řeknu něco já tak se zobrazí repráček ve hře že jsem něco řekl ale neslyším nic. Původně jsem myslel že uslyším v reprákách i svůj hlas ale asi to tak nefunguje, proto by mě zajímalo zda to pravdu tak je, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 samozrejme, ze to tak ma byt......teba by to nerusilo, keby si pocul aj vlastny hlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Původně jsem myslel že uslyším v reprákách i svůj hlas ale asi to tak nefunguje, proto by mě zajímalo zda to pravdu tak je, díkyZ té zpětné "jeskýní" vazby bych se za par minut zbláznil :-)) jinak odpověd na otazku: ano je to tak normálni .......diky bohu za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.