Hooder Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Ahoj, tak jsem si dal FSD 2.2 na xbox, zapnul se normálně a všechno vypadalo OK. Tak jsem na h.disk dal dvě hry (Na FSD jsem nastavil v nabídce "Možnosti-Obsah-Nastavení cesty hry jsem nastavil cestu na USB0:/Games a stiskl uložit. Normálně se to potvrdí, ale jakmile dám zase "Nastavení cesty her" tak to tam uložené není a je tam tam "Locatin to add to path list" ) ale když vejdu do menu "Xbox 360 hry " tak tam mám jako kdyby 4 obaly her, jedna uplně černá, druhá "Missing cover" třetí not availible taky černá a třetí Missing Screenshot. Ani jeden z nich nejde spustit ani nejde tlačítkem "Y" jít do "volby" ... Již jsem zkoušel hru spouštět přes správce souborů, to bez problémů jde, ale já si pamatuji, že mi to šlo i přes FSD. Nevíte někdo čím to je ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooder Odesláno Září 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 SOLVED! Stačilo přeinstalovat FSD Ahoj, tak jsem si dal FSD 2.2 na xbox, zapnul se normálně a všechno vypadalo OK. Tak jsem na h.disk dal dvě hry (Na FSD jsem nastavil v nabídce "Možnosti-Obsah-Nastavení cesty hry jsem nastavil cestu na USB0:/Games a stiskl uložit. Normálně se to potvrdí, ale jakmile dám zase "Nastavení cesty her" tak to tam uložené není a je tam tam "Locatin to add to path list" ) ale když vejdu do menu "Xbox 360 hry " tak tam mám jako kdyby 4 obaly her, jedna uplně černá, druhá "Missing cover" třetí not availible taky černá a třetí Missing Screenshot. Ani jeden z nich nejde spustit ani nejde tlačítkem "Y" jít do "volby" ... Již jsem zkoušel hru spouštět přes správce souborů, to bez problémů jde, ale já si pamatuji, že mi to šlo i přes FSD. Nevíte někdo čím to je ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.