cahy Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Uvítal bych někoho z Brna díky. inf.pkn@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Z Brna nikdo není. Nebo byl ale už to nedělá. Já jsemem od Brna a musel jsem to posílat borcovi poštou. Na CF se jmenuje Pietro Fofista.. http://console-forum.net/uzivatel/39568-pietro-fofista Musím říct, že spokojenost ;) dokonce to poslal zpět expresem a já jsem to měl v sobotu doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Flash Brno... costha@centrum.cz Doporucuju,naprosta spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Flash Brno... costha@centrum.czDoporucuju,naprosta spokojenost. můžu potvrdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klvin Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Flash na počkání, rychlá komunikace a vše bez problémů, DOPORUČUJI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhanz Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 costha perfektni, tusim nekde na hrncirske sem byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest costha Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Díky všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnzL Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 costhu taky doporučuju... se všim poradil a RGH vali jak hodinky ;) a komunikace a rychlost taky bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.