Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nootebook se seká 2 týdny starý

hamsterkocz

Otázka

Ahoj mám nový nootebook 2 týdný starý dneska jsem chtěl udělat test přes avast ale nedodělal jsem ho celý a od té doby se takto seká.Zapnu ho třeba teť otevřu tento počítač a sekne se a nejde nic dělat jedině tvrdě vipnout.Budu vděčný zaz každou radu.Nejlépe abych nemusel přeinstalovat OS

Jinak notebook je asus

win7

4gb ram

Grafika:nvidia 1gb

Procak:i5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ja měl u asusu stejnej problém skus aktualizaci biosu jelikož verze dodávané original většinou stojí za ♥♥♥♥♥ a pak skus provoz notasu bez baterie.mě osobně to dělala baterka.i kdyý byla úlně nová tak mi na ní notas dělal blbosti.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak řekli Artom, stáhni nejnovější verzi biosu do PC,nejlépe někam přímo do hlavní složky na disku (partu) kde máš Wokna, pak při startu jdi di biosu (del,tab,f12) nevím co máš.

A dej tam update bios a najdi to cos stáhl (otevře se ti jakoby normal explorer). Btw, zkoušel jsi odinstalvoat ten Avast? A grafika Nvidia 1gb není zrovna dobrý popis

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu