mrq3684 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ahoj všem. O víkendu jsem si chtěl zlepšit náladu platinou z Crysis, ale trofeje mě trochu vypekly. Získal jsem "This is my rifle" klasicky při hře, v růžku se objevila, vypípla, radost, pohoda, jedu další trofeje. Když potom kontroluju co mám a nemám, zjistím, že se mi nepropsala do PSN. Tak nic zkusim to znovu řikám si, ale houbes, už ji prostě nezískám, i když parametry splnim... Už se mi to jednou stalo myslim u Assassina ale nevím u kterýho (nechtěl jsem ho hrát na platinu a bylo mi to jedno). Nestalo se vám to taky? Vyřešili jste to nějak? Předem díky za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Máš ji odemčenou v konzoli, ale na webu PSN ji nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrq3684 Odesláno Září 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Ani na konzoli v trofejích není. Celkově jako kdybych jí nezískal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Možná vím, kde je problém, máš CFW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrq3684 Odesláno Září 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 To je custom firmware? To asi ne, vše mám políbeno jen od soňáků a jejich PSN, nic mimo jsem s tim nikdy nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.