Lukáš Šťastný Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Zdravím, koupil jsem už fleshlé PSP 2004 , SW:5.50, Pandora. Včera jsem doma vyhrál PSP až do úplného vybití. Tak jsem ho flákl na nabíječku, rozsvítilo se klasicky oranžové power a šel jsme chrápat. Ráno že PSP zaonu a nic. Ani oranžové světlo, ani zelené, prostě nic. S baterkou i bez pořád stejný problém. PSP nespadlo a předtím bezproblému fungovalo. Poradí mě někdo prosím co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 no pokut se to nerozsviti na ani na nabijecce i bez baterky pro zapinani tak je but tlacitko zapinani rozbity a nebo se spalila zakladni deska. ale fakt nevim me se tohle nikdy nestalo a to mam uz 2 psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Šťastný Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Tak jsem ten krám teda ondesl do servisu kde mi po měsíci řekli že deska je na odpis že prý chytila korozi a že je K.O.?????? Jenže doma jsme klasicky bez baterie zapl, ale baterka se po vložení ani neukázala. Dal jsme ji lehce nahřát a to se už pak začala nabíjet. Nechal jsme teda PSP nabíjet ale po půl hodině pořád stejný problém. Nešlo zapnout zase nic. Na konektorech bateri, desky, vypínači naměřím napětí. Baterie byla pandora. V servise nejspíš něco udělali s flashem- po selectu se nic neobjevilo. Je možné že se PSP bez Pandory prostě nespustí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.