Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

NHL+FIFA -soupisky

pztre

Otázka

Ahoj chtěl bych si v budoucnu koupit ps 3 hlavně kvůli dvěma uvedeným hrám,byl jsem je zvyklý hrát na pc a stahovat do ně různé věci grafiku,soupisky atd.chtěl bych se zeptat jak se to dá stáhnout do konzolové hry?například facepacky nebo i ty soupisky.hledal jsem to všude možně a nenašel jsem nic co bych pochopil.s konzolí mam zkušenosti jen s Ps2,ale ta neměla připojení k netu co já vím.Muže mi tedy někdo jako 3 letýmu dítěti vysvětlit jak to funguje když byhc si chtěl buď do Fify nebo Nhl stáhnout a vložit facepacky,loga soupisky atd,pokud to tedy jde?A ještě pod otázka co je ten PSN obchod pokud to nazývám správně.Díky.Konzoli chci hlavně kvůli těmto hrám protože většina je stejně v EN a nepotřbeuju hrát hru které nerozumím tím pádem kdybych nevyřešil tyto otázky radši zůstanu u pc.Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak jediný co se dá jak u fify tak u NHL na PS aktualizovat sou pouze soupisky a to dělají sami chlapci z EA. Je to tak ze začátku celkem aktivně a poté jednou 2x mesíčně. Facepacky a další různé věci které si byl zvyklí dávat do NHL 09 nebo do FIFY a PES zde nejde. Hra sama o sobě se měnit nedá . PSN - Playstation Network - obchod s hrama , balíčkama , obrázkama .. Prostě takovej digitální krám pro každýho kdo má doma radši staženou verzi než krabicovku. Samo že za hry které chceš se musí platit , zadarmo jsou pouze dema nebo občas trial verze . Pro vášnivé hráče je k dispozici také PS+ které si za nějakou částku bud na tři měsíce nebo na rok pořídíš a za to dostáváš exkluzivně tituly ke stažení zdarma plus nějaké slevy . Samozřejmě že pokud přestaneš platit nebo ti plusko vyprší tak všecko co si měl v tu chvíli neplatí a nefunguje až do dalšího aktivování pluska .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu