Lord QWER Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Stránky naleznete na adrese: http://psp-killzone.wz.cz Enjoy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Not bad, not bad but it is too slow! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Not bad, not bad but it is too slow! I don´t thik so.. It´s very fast :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Not bad, not bad but it is too slow! I don´t thik so.. It´s very fast :? Maybe yes, but i have only 2.1MB/s connection speed. :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Not bad, not bad but it is too slow! I don´t thik so.. It´s very fast :? Maybe yes, but i have only 2.1MB/s connection speed. :mrgreen: ehmm "only"? I got 1MB and the site loads 100kb/s- that´s nice and well-being speed :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Září 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 ok, pokusím se je zrychlit... EDIT: každá stránka je cca. o 200kb menší :oops: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 ...zatim tam toho moc neni:) ...takze se neda moc hodnotit... ...ale musim ric, ze narozdil od mnoha zde "inzerovanych vlastnich stranek" tyhle vypadaj slusne... ...do budoucna tam snad bude vice...vseho :) ...jen mi tam chybi par zakladnich veci(mozna sem prehledl :oops: ), jako oficialni datum vydani, odkaz na oficialni web, clanky na jinejch webech(prewiev) atd.... ...ale chapu ze ses na uplnym zacatku..takze zatim chvalim.... ...jen to chce na tom porad pracovat a aktualizovat... ..mnoho lidi tady "v zapalu vytvorilo" naky stranky a po par tejdnech se na to vyflaklo... ...preju at tobe "zapal" vydrzi a bude to supr 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 hm docela pekny. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Září 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 hm docela pekny. ;) thx :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 jj pekny..TRychli se mi to zda taky.Ale chbi me tam zbrne!!Pekna grafika ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 tak hra jeste nevysla takze to ani nemuze byt kompletni (napr. ty zbrane) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Září 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 tak hra jeste nevysla takze to ani nemuze byt kompletni (napr. ty zbrane) dík, žes odpověděl za mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Září 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 New screens: http://pspupdates.qj.net/Killzone-Liberation-New-Screens/pg/49/aid/65255 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2006 Tak sem si taky stahl demo na vyzkouseni a jsem prijemne prekvapeny,hral jsem Killzone na PS2 a byla to bomba,rozdil v PSP je ze to neni z pohledu FPS jako na PS2,ale i tak se mi to moc libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 j vyresili to docela dobre... i kdyz prvni dojem z mireni muze hodne lidi odradit ( ze prochy) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Září 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2006 ...prostě to bude "bomba" :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderxxl Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Panove kde stahnu to demo na killzone?z odkazu tady na foru mi to nejde. Děkuji Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 asi ze mas 2.70 a toto je ISO demoverzie z UMD fungujuce len na 1.50 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 tak po tom co som si dnes zahral FULL verziu KZ musim povedat ze je to jednoznacne PECKA ;) hral som myslim 1. alebo 2. misiu..prostredie v zakopoch...oproti demu tu som aj pokladal na brany C4 a super vecicka bolo taky obrovsky gulomet s kreslom :) inak full verzia mala v menu Share a game aj ked som nemohol na nu kliknut a zaujimavost je co op single! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 tak po tom co som si dnes zahral FULL verziu KZ musim povedat ze je to jednoznacne PECKA ;)hral som myslim 1. alebo 2. misiu..prostredie v zakopoch...oproti demu tu som aj pokladal na brany C4 a super vecicka bolo taky obrovsky gulomet s kreslom :) inak full verzia mala v menu Share a game aj ked som nemohol na nu kliknut a zaujimavost je co op single! :) Kde si to hral? Nemohol si spravit DUMP? :evil: :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 na comics salone...dump asi tazko lol tak tie smajliky daj prec lol :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 na comics salone...dump asi tazko lol tak tie smajliky daj prec lol :DA nedam. Sakra odkial mohli mat BETU (RETAIL) verziu KILLZONE? Kua to je na****. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 promo novinarska verzia...alebo od SONY...ty tam davali vsetko pocnuc konzolami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderxxl Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 tak uz jsem to demo stahl a hral.Vypada to hodne dobre... uz se nemuzu dockat kdy to bude venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Září 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 tak uz jsem to demo stahl a hral.Vypada to hodne dobre...uz se nemuzu dockat kdy to bude venku. neboj, nejseš sám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts