kuba741 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Zdarec chtěl bych se zeptat jestli jde migrovat z us uctu na cz ucet,hledal jsem a nekde jsem nasel ze jo nekde zas ze ne tak potrebuju poradit diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Jde to, ale příjdeš o nějaké výhody co se týká obsahu. CZ xbox live není na obsah tak bohatý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 super díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 jde migrovat ale na 6 tydnu ti zablokujou tvuj ucet psal jsem na podporu xboxu a uz je zruseno ze kliknes a hned migrujes kam chces ja treba ted jsem v africe cekam nez me skonci live abych mohl migrovat zpatky na ceskej live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 radku, zustan na svem rodnem africkem xbox live ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 A dá se emigrovat z ČR do UK? :lol: víte jak to myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
Zdarec chtěl bych se zeptat jestli jde migrovat z us uctu na cz ucet,hledal jsem a nekde jsem nasel ze jo nekde zas ze ne tak potrebuju poradit diky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.