KILLERS Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 nevite kde se da sehnat kabel ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 na ofiko stránkách s českým zastoupením: http://guitarherostore.cz/category.php?id_category=123 cena 899,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Fu** Na jrc za 700,-http://www.jrc.cz/hledani?hltxt=rocksmith&x=0&y=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Tak co na tuhle pecku říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 je to dobry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Ze jo? :D Pecka jako sv*** Prsty mě bolej jako svina.Kam se hrabe Guitar hero a Rockband.To už je pro děti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Chci se zeptat, mam doma electrickou kytaru les paul a chtel bych s ni hrat tuhle hru. Zajima me jestli kdyz si stahnu hru, jelikoz mam rgh a koupim jen ten kabel tak mi to pujde. Nebo to pozaduje vylozene origi hru? Jinak zde je kabel za 612kc http://www.elektromarket.cz/katalog/produkt/kabel-ke-hre-rocksmith-pro-pc--ps3--x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Tak u formátu hry je asi jedno co to je.Hlavně že hra jde.Stačí pak kytara a kabel a můžeš to rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Tak u formátu hry je asi jedno co to je.Hlavně že hra jde.Stačí pak kytara a kabel a můžeš to rozjet Díky za info.... koupim jen kabel, kytarku mam doma.... myslim si ze tohle je fakt revolucni jak svine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Díky za info.... koupim jen kabel, kytarku mam doma.... myslim si ze tohle je fakt revolucni jak svine. Souhlas.Tahle ,,hra,, toho má hodně před sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 jsou nejaka dlc a kam je nahrat? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 jsou nejaka dlc a kam je nahrat? dekuji Ano jsou.Tady toho máš http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/downloads/index.aspx. Osobně jen doufám že budou vycházet další kompilace na dvd a nejlépe i skupinovky.Např.Metallica na Guitarhero byla skvělá.Na Rocksmith by to bylo famozní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 stah jsem si nejake songy ale nevim kam je na kopirovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Byl jsem na Launch Party a fakt pecka :) Jen mi to trochu nešlo :D Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 stah jsem si nejake songy ale nevim kam je na kopirovat? Stahnul nebo koupil a stahnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilsMercenary666 Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Ted by mě osobně zajímalo jestli je nějaká možnost stáhnout a hlavně nahrát DLC do PS3.Jde mi ty songy co upravují a vytvářejí samy fanoušci,takže určitě musí být možnost jak to na PS3 rozjet.Jestli máte někdo zkušenost,byl bych rád za pomoc.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.