Lordman Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Ve slozce hdd1/Game jsem prejmenovaval nejake hry. Nyni se mi ve FSD (i ve WebUI) ukazuji hry zdvojene (stara cesta nejde samozrejme spustit). Zkousel jsem preskenovat cesty a nic. FSD ma nekde nejakou cache. Nevite jak smazat stare cesty? Dekuji moc za pomoc. edit: i kdyz hru smazu, tak cesta k ni je porad ulozena a hra je ve FSD videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 když smažeš hru přímo z Knihovny, tak se smaže kompletně se všim (tedy i s cestou a už se zobrazovat nebude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordman Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Diky moc za tip. Udelal jsem to tak. Radsi bych seznam her ale spravoval pres PC, takto je to dost neohrabane. Kdyby nekdo vedel jak jinak, dejte prosim vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 ono staci setings clear data a smazou se vsechny data ke hram nastavis cesty znova proscanujes a melo by to byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordman Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Smazat data ke hram nechci :) jen spravovat/mazat/prejmenovavat hry z PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Nevím proč to chceš pořád dělat přes PC složitěji , když je to jednodušší přímo v knihovně her v xboxu . Po výběru hry a zadání Y to jde nejrychleji . Máš tam volby smazat , přejmenovat . Neohrabaný jsi možná jen ty ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordman Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Pres TC v PC je to samozrejme rychlejsi/jednodussi/prehlednejsi nez pres ovladac (klavesnici nemam). Nez prejmenujes 1 hru pres knihovnu, tak v PC jich mas 10. Nevim co je na tom k nepochopeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Jak vidíš , tak to asi podle tvého způsobu jednodušeji nejde . Nepochopitelné pro mne je spíše proč vůbec potřebuješ přejmenovávat tolik her . Já vůbec hry přejmenovávat v xboxu nepotřebuji a nikdy nepotřeboval , protože si je už v konečné úpravě udělám v TC v PC - než je vůbec do xboxu nakopíruji . Pokud budeš potřebovat přejmenovat jen někdy - tak to zase tak složité také není . A mazání her v xboxu přes knihovnu her je opravdu jednodušší - to musíš zase uznat i ty !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.