houba139 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Zdravim, koukal jsem ,že tu ještě není téma o téhle vynikající hře. Možná je tohle pro některé moc, ale podle mě je to nejlepší sportovní hra/simulator. Popularnost basketu unás je dost malá takže to má dopad i na hru. Když nepočítáte to ,jak je popularní sport tak si myslím ,že je to nejlepší sportovní hra (asi mě ukamenujete, ale dotoho ;) ) Určitě stojí aspoň za zkoušku. V NBA 2K12 byla pro začátečníky trochu težší ovládání což mohlo některé odradit, ale když na to příjdete tak poznáte, jak je to promakaný :) V novém ročníku bude ovládání jiné tak uvidíme. Demo je Xbox Live i PSN. Doufám ,že je tu taky někdo kdo se o hru zajímá tak piště komentáře a tak :) PS: Někdo kdo už hrál demo? Hodně Achievementů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Společně s Fifou jsou pro mě hry, kvůli kterým mám Xbox. Z hlediska atmosféry a nejrůznějších animací mi NBA připadá nejvíc propracovaná. Už aby bylo 2.10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romper Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Už je venku :-) Jsem toho samého názoru, nejlpeší sportovní hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 už je venku :-) jsem toho samého názoru, nejlpeší sportovní hra! kde kde kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelH1982 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Jo už jí mám taky.jeto fakt bomba.lepší triky,geafika atd a pro mě je nejlepší i když to sem nepatří F1 2012,Fifa13 a toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lysua Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 lze hrat NBA 2k13 na LT + 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Funguje i po vypálení na normální vypalovačce, tedy ne na iHas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Tak co nato říkate jako dneska sem hrál první zápas a musím říct že je to vpohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Tak za 1) Obrovská změna ovládání. Zatím mám asi 10 hodin nahráno, a furt si zvykám. Je to fakt težký oproti 2K12. 2) Samozřějmě lepší grafika, animace, realnější pohyby, nějaký změny v My Player. Celkově je to hezčí, intuitivnější a tak. Ale na ten Right Stick si musim zvyknout. Zatím hraju My Player PG Pass Firts 6´2 185 lbs a taky Associtions ( je to správně? ) s Minnesotou :) Jinak mám dotaz: Hraje v modu My Player se zapnutými Plays (předcvičené akce) nebo bez nich a hrajete "Hurá basket" ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 No třeba to by mě zajímalo jak ty plays fungujou hraju v myPlayer SG (z 11 místa draft The Philadelphia 76ers), mam zapnutý aby CPU hral plays s full vision a proste na palubovce ani čárka proste tam všichni pobíhaj úplně zmateně jak kdyby to nefungovalo (co sem sem zaregistroval tak se zobrazí diagram jen při inbound hře, ale jen sem tam), všude všechno zapnutý v options tak nevim, včera dokonce vyšel první TU ale nikde sem nenašel žádný info co to opravuje. Jinak basket super ale teda to ovládání to je peklo ještě předevčírem 2K12 a teď místo střelby si to prokličkuju až za desku místo abych zavěsil prostě LT na tu střelu mě dělá dost problém ale je to asi o zvyk - všechno příjde :) každopádně dávám 9/10 ............ EDIT: spousta lidi si stěžuje na zamrzíní po skončení první hry jak daj quit v MyPlayer modu ale to se me nedeje, kazdopadne sem se docetl ze ty CPU plays sou taky bugnuty takze cekam na patch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Ktěm Plays, jediný co se dá, tak při zápasu jít do Setting-Presention-a tam je něco jako Show CPU plays a ještě něco tak tam dát na ON, ale to stejně ukáže jenom jak si už psal, když se vyhazuje z OUTu, takže nic moc. ALE nadruhou stranu když hraješ za PG jako ja tak si tu hru může korigovat jak chceš, ty akce můžeš spouštět sám podle situace což se mi moc líbí. Jinak moje stats jsou : 8 ppg, 12 ast pg, 5 rb pg, hrozně si to Pass Fisrt PG užívám :)) často mám Double-Double a už málo zbývá k Triple-Double :) taky sem se už dostal do Starting Five, na nějaký magazíny a nosim botky od Nike :D Ještě mi toho hodně zbýva co chci, jako si třba zahrát za Dream Team, AI, nebo hrát proti Justinovi Biebrovy :D Jinak na to ovládaní sem si už zvyknul a jde to i tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Hoši, mužu s tim jit parit online? Mam to vypalene pres mechaniku iHas a mam Flash LT 3.0 ;-) jinak hra je to skvela jako ostatni rocniky od 2k ;-) Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 S basketem začínám. Může mít vysvětlit jak střílet? V tréninku vždycky zavěsím a v zápase mi to nejde. Vždycky špatně vystřelím. Bad shot selection. Whuat? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Drž ve hře sprint a drž X...záleží na postavení hráče před košem (obránce) když tam nikdo nebude tak spíš se stane smeč...když tam někdo bude stát je menší pravděpodobnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 cvičit,cvičit,cvičit :) V hlavním menu, dej Training Camp !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Jojo. Už jsem si všiml díky. No teď jsem se na to vysral. Jdu na Fifu. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Zdar balleři. Jak je možný že po instalování FSD3 a připojení kabelu s internetu (mám BAN) mi v hlavním menu 2K13 objevují aktualní zápasy který se ten den opravdu hrají? :D To je BOMBA :D Nechapu jak je to možný když přístup na LIVE nemám, fakt pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Myslim si že prostě je danej rozpis už na rok kdo kdy s kym hraje takže xbox má svoje datum a podle toho to určuje, víš jak to myslim. Má prostě v sobě NBAko kalendář chápeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Těžko nikdy není stanovená přesná soupiska zápasů NBA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Kámo tohle asi neni kalendář zápasů žeo http://www.nba.com/gameline/20130116/ Možná se pletu káámo ale nwm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jewix Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Sorry za trochu OT, mám dotaz ohledně baseballu od 2ksports...máte někdo Major League Baseball 2k12 na Xbox?Nebo vyšla 12 vůbec pro Xbox? Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat samostatnej topic.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy1468625313 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Zdarec potrebuji poradit,jak vylepsim hrace,kdyz koupim nejaky Signature skills tak vubec nic,hraju treti sezonu a mam porad 64 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 V modu My Career? Svoje Skill Pointy který dostaneš ze zápasů tak ty musíš používat v Player - Player Upgrades - Arrtibutes . Signature Skills bych si kupoval až bych měl vetší Overall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy1468625313 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 (upraveno) Jojoo v my career,super,diky. Upraveno Leden 1, 2013 uživatelem Tomy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janx1468624184 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Čus, nemáte někdo stáhlej All-Star DLC? Našel jsem nějaký torrenty, ale ty už nefungujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.