Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nba 2k13

houba139

Recommended Posts

Zdravim,

koukal jsem ,že tu ještě není téma o téhle vynikající hře. Možná je tohle pro některé moc, ale podle mě je to nejlepší sportovní hra/simulator. Popularnost basketu unás je dost malá takže to má dopad i na hru. Když nepočítáte to ,jak je popularní sport tak si myslím ,že je to nejlepší sportovní hra (asi mě ukamenujete, ale dotoho ;) ) Určitě stojí aspoň za zkoušku. V NBA 2K12 byla pro začátečníky trochu težší ovládání což mohlo některé odradit, ale když na to příjdete tak poznáte, jak je to promakaný :) V novém ročníku bude ovládání jiné tak uvidíme. Demo je Xbox Live i PSN. Doufám ,že je tu taky někdo kdo se o hru zajímá tak piště komentáře a tak :)

PS: Někdo kdo už hrál demo?

Hodně Achievementů :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za 1) Obrovská změna ovládání. Zatím mám asi 10 hodin nahráno, a furt si zvykám. Je to fakt težký oproti 2K12. 2) Samozřějmě lepší grafika, animace, realnější pohyby, nějaký změny v My Player. Celkově je to hezčí, intuitivnější a tak. Ale na ten Right Stick si musim zvyknout. Zatím hraju My Player PG Pass Firts 6´2 185 lbs a taky Associtions ( je to správně? ) s Minnesotou :) Jinak mám dotaz: Hraje v modu My Player se zapnutými Plays (předcvičené akce) nebo bez nich a hrajete "Hurá basket" ? :D

Odkaz ke komentáři

No třeba to by mě zajímalo jak ty plays fungujou hraju v myPlayer SG (z 11 místa draft The Philadelphia 76ers), mam zapnutý aby CPU hral plays s full vision a proste na palubovce ani čárka proste tam všichni pobíhaj úplně zmateně jak kdyby to nefungovalo (co sem sem zaregistroval tak se zobrazí diagram jen při inbound hře, ale jen sem tam), všude všechno zapnutý v options tak nevim, včera dokonce vyšel první TU ale nikde sem nenašel žádný info co to opravuje. Jinak basket super ale teda to ovládání to je peklo ještě předevčírem 2K12 a teď místo střelby si to prokličkuju až za desku místo abych zavěsil prostě LT na tu střelu mě dělá dost problém ale je to asi o zvyk - všechno příjde :) každopádně dávám 9/10 ............

EDIT: spousta lidi si stěžuje na zamrzíní po skončení první hry jak daj quit v MyPlayer modu ale to se me nedeje, kazdopadne sem se docetl ze ty CPU plays sou taky bugnuty takze cekam na patch :)

Odkaz ke komentáři

Ktěm Plays, jediný co se dá, tak při zápasu jít do Setting-Presention-a tam je něco jako Show CPU plays a ještě něco tak tam dát na ON, ale to stejně ukáže jenom jak si už psal, když se vyhazuje z OUTu, takže nic moc. ALE nadruhou stranu když hraješ za PG jako ja tak si tu hru může korigovat jak chceš, ty akce můžeš spouštět sám podle situace což se mi moc líbí. Jinak moje stats jsou : 8 ppg, 12 ast pg, 5 rb pg, hrozně si to Pass Fisrt PG užívám :)) často mám Double-Double a už málo zbývá k Triple-Double :) taky sem se už dostal do Starting Five, na nějaký magazíny a nosim botky od Nike :D Ještě mi toho hodně zbýva co chci, jako si třba zahrát za Dream Team, AI, nebo hrát proti Justinovi Biebrovy :D Jinak na to ovládaní sem si už zvyknul a jde to i tak :)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Zdar balleři. Jak je možný že po instalování FSD3 a připojení kabelu s internetu (mám BAN) mi v hlavním menu 2K13 objevují aktualní zápasy který se ten den opravdu hrají? :D To je BOMBA :D Nechapu jak je to možný když přístup na LIVE nemám, fakt pecka :D

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu