pilic2603 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Nazdar :) prosím mám takový problém. Koupil jsem si předplacenou verzi fify 13 a bylo tam psáno, že jsou tři bonusy... tričko( to mám :D) adidas team a 10 tisíc na nějaké nákupu ... a to už nemám nebo nevím jak to aktivuji.. kdo by mi uměl poradit tak se prosím ozvěte děkuji moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plaCZEbo Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Ahoj. Ja jsem mel 3 ruzne kody ktere jsem zadal v ps store. Na kazdy bonus by jsi mel mit kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 1. V hlavním menu vyberte "Fifa 13 Store" 2. Dále vyberte "Redeem Code " a zde zadejte kód 3. Dále postupujte dle pokynů na obrazovce a Váš bonusový obsah bude aktivován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pilic2603
Nazdar :) prosím mám takový problém.
Koupil jsem si předplacenou verzi fify 13 a bylo tam psáno, že jsou tři bonusy... tričko( to mám :D) adidas team a 10 tisíc na nějaké nákupu ... a to už nemám nebo nevím jak to aktivuji.. kdo by mi uměl poradit tak se prosím ozvěte děkuji moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.