mauiewowie Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Zdravím, mám Battlefield 3 Premium, stáhl jsem všemožný updaty včetně 2 rozšíření ( Back to Karkand, Close Quarters ). Ale nikdy nemohu najít DLC Armored Kill ke stažení. Pouze v Marketu ale to po mě chce Peníze. Prosím o pomoc, děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Změn si locale na US nebo UK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mauiewowie Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Mohu to pak přehodit zpět? Nebude to nějak haprovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Jo myslim že je to v pohodě... já bfko na xbox nemám ale četl jsem o tom v topicu o BF3 tady na fóru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mauiewowie Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Jo myslim že je to v pohodě... já bfko na xbox nemám ale četl jsem o tom v topicu o BF3 tady na fóru :D Už Stahuju, děkuji Ti mnohokrát! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mauiewowie
Zdravím,
mám Battlefield 3 Premium, stáhl jsem všemožný updaty včetně 2 rozšíření ( Back to Karkand, Close Quarters ). Ale nikdy nemohu najít DLC Armored Kill ke stažení. Pouze v Marketu ale to po mě chce Peníze. Prosím o pomoc, děkuji:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.