Pribil1 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Ahoj jde downgrade z verze 6 na ios 5.1 ? Jedná se mi o jailbreak chci si tam nahrat siri mam iphone 4 Našel jsem ten to návod. Pokud to nekdo vyzkousel napiste. Jen by me zajimalo je tam pro stazeni na vyber ios 5.1.1 GSM nebo CDMA jaky mam stahnou kdyz mam cz distribuci koupenou od t-mobile a pouzivam Vodafone ?odkaz:http://www.mobilmania.cz/clanky/nechcete-sestku-vratte-se-k-apple-ios-5-navod/sc-3-a-1321676/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Samozrejme GSM. :roll: CDMA u nas pouziva jen Ufon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Září 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Diky za odpoved a jeste mam jednu kdyz to udelam budu pak mit na iphonu nabitku na ios 6? Musim mit nejak ulozi sve SHSH?? Kdyz ted mam ios 6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Ak nemáš SHSH na iOS 5, neurobíš DG. A teraz už je možné uložiť len SHSH najnovší iOS, teda 6.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribil1 Odesláno Září 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Tak ze mi jen staci udelat ten navod(downgrade) a pak se mi zas ukaze v telefonu at si stahnu ios 6?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.