calibros1988 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Odesláno Září 28, 2012 zdravim panove bohuzel mam problem se spojenim s jinymi hraci, ve fife mam zabezpeceni vysoke a nespojim se s kazdym nekde jsem cetl ze je treba otevrit porty.. co jsem videl nanetu tak nikde neni napsany muj router.. mam router zyxel P660HN-T3A a internet od O2 plus digi tv .. pokud nekdo vite jak na to budu moc rad dekuji na toto jsem lajk Citovat
wopiczak Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Odesláno Září 29, 2012 nejde ti to vubec nebo jenom ve fife? mel sem stejnej problem ale prez xlink kai na rgh, musis tam ten port zadat rucne v nastaveni modemu network/nat/portforwarding/ Citovat
saza Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Odesláno Září 29, 2012 Když se podíváš do nastavení, tak uvidíš že tvůj router umí UPnP. Otevři prohlížeč, zadej 192.168.1.1 a přepni UPnP na enable. Citovat
calibros1988 Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 29, 2012 zdravim porty tam mam otevreny.. ale nevim zda to mam nastavenen dobre.. upnp mam enabled...nebo pokud tomu nekdo rozumi rad svami prohodim rec.. pres nejaky komunikator... jinak me to dela jenom u fifi.. nic jeineho nehraju..kazdej ze znamych ma firevall otevreny zeleny ve fife a ja ne.. cerveno a kdyz si si zahrat tak musim vyhledavat hodinu abych si vubec zahral Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.