junior Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Ahoj,potřeboval bych hacknout jeden profil na FB,poradí mi tu někdo jak ? :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 mě se to povedlo na mobilu s androidem, ale musely ty profily bejt pripojeny ke stejne sity co ta a byla k tomu jedna aplikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 jo a mohl bys mi¨to poslat ? :) nebo říct jak se to menuje ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 aplikace se jmenuje faceniff, potřebuješ na to aspoň dočasný root telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 jasný,dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.