masi113 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Chtěl bych vědět jestli se před vložením topology musí hra projet v ABGX nebo ne. Díky za odpovědi :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Pro LT+ v2.0 musíš naopak topodata odstranit pokud už v ISO souboru jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Září 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Jasně, moc se v tomhle nevyznam, prostě to projedu Backup Creatorem, ale nevim jestli to musim předtim projet přes ABGX nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Nevím jak Backup creator ale ABGX zjistí jestli jsou v ISO souboru doplněná topodata a zkontroluje integritu, jestli neobsahuje chyby. Pokud nechceš aby doplnil topodata, zaškrtni políčko Disable Writes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Hele právě jsem stáhnul Sleeping dogs, projel jsem to jen tim Backup Creatorem a zase se mi to seklo na 48% to vypalování, už jsem to jednou vypaloval a stalo se to samý. Potřebuju s tim pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
masi113
Chtěl bych vědět jestli se před vložením topology musí hra projet v ABGX nebo ne. Díky za odpovědi :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.