KapaCZ Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Nezkoušel někdo z fora použít v PS3 SSDčko? Je mi jasné, že to PS3 nijak nezrychlí, o to mi ani nejde, ale PS3 by alespon ztichla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 I rotacni disk huci v ps3 minimalne.. nejvetsi hluk delaji vetraky. A obecne - cpat do ps3 ssd je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Jelikož mám PS3, tak o pojmu "hučí minimálně" mám opravdu jinou představu. Zvuk je dost podobný tomuto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 I rotacni disk huci v ps3 minimalne.. nejvetsi hluk delaji vetraky. A obecne - cpat do ps3 ssd je nesmysl. Jednoducho hučí ventilátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdick Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Taky by mě to zajímalo, už sem se o to i trochu zajímal, ale nenašel sem nikoho kdo by to opravdu používal. Podle zahraičních zkušeností to trochu všechno zrychlí a hlavně i načítání Gran Turisma, který je neskutečný. Za mě, když bych měnil disk v PS3 za větčí, určitě si vezmu SSD. viz. srovnávací video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 to dela asi laser v mechanice, jak načíta blueray ( dvd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 to dela asi laser v mechanice, jak načíta blueray ( dvd) Ne asi:D ,ale určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 pokud hrajes hry z PSN vyrazne se ti zrychli loading, instalace her opět ale z PSN je podstatně rychlejší, ale u BD her budes mit efekt minimalni ne li žadny protože u BD her te brzdi mechanika. Jak maly ssd tak ches dat aby se to vyplatilo? :D, protože jestli ti hučí mechanika tak je určitě lepší koupit novou PS3, bude to levnější :D než koupit 256+GB ssd a hučet ti to bude aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Jen bych dodal že to hučení ,bzučení nebo jak to nazvat:D mechaniky nenaznačuje nakou blžíci se poruchu, nebo to že je mechanika vyběhaná, je to prostě normál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 jjj normalni.tek tek tekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Přesně kvůli tomuhle zvuku jsem prodal mou PS3 slim 320GB. Uvažuji o koupi Super slim? nevíte jestli už je tišší? takže to hučení není způsobeno HDD ale mechanikou? uvažoval jsem o SSD aby stichla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Já mám superslim a hučí ještě více jako slimka co jsem měl...hlavně mechanika, která není tak dobře izolovaná. Takže v tomto směru ji nedoporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 a půjde tam dát tento SSD disk http://www.czc.cz/corsair-force-gs-128gb/120125/produkt měl by že? jen bude trošku pomalejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 borci jste se zbláznili do PS3 ssd ,na to je škoda .Je jedno jestli ti hra naběhne o 10 s rychleji než ostatním pokud hraješ multiplayer tak stejně pak budeš čekat na ostatní ja sice nemam slim ale FAT s rogerem a ten umí taky dobře hučet ale každej kdo má tento typ tak si na to zvykl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.