Matchbox Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Dobrý den, pořídil jsem si do ps2 kartu s MCbootem. Hru jsem stáhl opatchoval s memento patchrem vypálil rychlostí 1x dal jsem do konzole hra se načetla hrál jsem asi 2 minuty a pak se hra sekla. Jediným řešením bylo konzoli restartnout. Pustil jsem to znova a to samí děje se mi to i u jiných her. Tak jsemse chtěl zeptat jestli neví někdo řešení jak to zprovoznit. Předem děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 A originalka to dělá taky? Vubec nemusí být problém s pálenou hrou ale s konzolí samotnou...větrák se vzadu točí? pokud máš verzi FAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Muže to dělat hodně vecí špatně vypálené,vadná media,vadnej soubor hra,nebo máš starou verzi MCboota vím že třeba beta rozjela tak každou 10 hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.