danfri Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 GameRide O co se jedná ? Hry , videa , ukázky,GamePlaye,Let´s Playe ale hlavně novinky z her . Budeme rádi když se k nám připojíte . Hledáme znalce her který doma vlastní minimálně jednu konzoli :) Děkujeme za vaši pozornost . FB:https://www.facebook.com/pages/GameRide-Tm/355309767884411?fref=ts Web : http://www.gameride.snadno.eu/ YT kanál : http://www.youtube.com/user/GameRideTm?feature=guide TEAM : danfri pinkyCz crow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 kdyby jste tydle predem urcene projekty k zaniku spojili do jednoho udelate lip, todle uz je tak 5. projekt co tu na consoleforum vidim .. a taky bylo CF poslednim mistem kde sem na tyto herni weby narazil, nikdo nevydrzel dele nez par mesicu s par desitkami navstevniku pokud to mirite hlavne na yt , tak proc ne, kdyz budete co k cemu , da se tam nahrabat solidni navstevnost .. ale treba ta website, to je opravdu k smichu PS: kazdej projekt co sem tu videl mel 3 lidi, skvely .. stim udelate diru do sveta x) .. chapu ze delat s nekym pod jednou webkou je naprosto nelogicka cesta, kor kdyz uz je ten projekt treba i rozjetej .. kdyz clovek muze rozjet naprosto nicnerikajici novej projekt kterejch je tu v cesko/slovenskem porostu tuny.. to se musel zas nekdo hodne nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 tm - tam mate ze to vypada krutohutno badassovsky nebo chystate nabizet sluzby ci neco prodavat? dit nemate ani propagacni logo, nebo cokoliv kcemu by trademark byl :D decka jdete radsi ven :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 No jo , TwiCe zas prudí . Jinak , jsou tam jak jsem psal Hry , videa , ukázky,GamePlaye,Let´s Playe ale hlavně novinky z her . Tak nejdřív si to přečti než uvidíš název projektu založenýho před třemy týdny a řekneš že to nemá smysl . To je jako kldybych řekl že Minecrafák taky nemá smysl :) EDIT : A máš bodík dóle za Double Post :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Nazdar Twice jak tak pozoruju ty tvý příspěvky tady na foru tak si rikam co tě k tomu že seš tak akorát schopnej všechno poplít jestli se pak citíš líp ? Nevím co v tom je. Jako jediný děcko mi tady připadáš ty taky by mě zajímalo jestli máš tolik zkušeností že všemu hned tolik rozumíš. S pozdravem admin stránek Gameride crow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 :D :D tak pardón páni, už vám sem nebudu radši zasahovat.. eště mě zmlátíte.. PS pane admirále admine stránek gameride crow na výměnu názoru tohodle typu nemám náladu, nic si tím nekompenzuju ani nejsem brouk pytlík , jen hold používám hlavu ale taky si neberu servítky (slaďoučkých keců je všude habaduk) pokud ti vyplynulo z mých příspěvků pouze to co zmiňuješ hold smůla, já to vidím jinak a asi bys měl přestat číst moje přispěvky ... když sem ti takovým trnem v oku ;) PS2 ten double post si nešel odpustit :D hrdě přijímám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Tak sem nepiš a nemusím to číst život bude hnedle lepší. A ano asi tady nechápeme tvoje příspěvky to bude asi tou nadměrnou inteligenci jsme tady hold uplně na hlavu jsem rád že jsi na sebe patřičně hrdej to je k životu určitě potřeba. S pozdravem Admirál Admin stránek gameride crow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.