eminem.50 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 čuste nevíte někdo proč se mi seka pes 2013 když předchozí díl mi vůbec nesekal ? jako tet mi to neseka když to mam na rozlišení 1024x600 ale ja jsem zvyklí hrát na nejviší rozlišeni a psalo se že prý grafika se vubec nezměnila a najednou mi to seka skusil sem zapnout pes 2012 tak mi to de na 100 fps i se vsyncem nevíte někdo co s tím kdyby něco moje graficka karta:Amd Radeon HD6310 i když nevím proč se mi to seka když pes 12 mi vubec neseká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 zkoušel si update grafiky? můžou tam bejt nově přidaný nějaký částice či nějakej typ efektů, co si nevyupdatovaná grafika nemusí zchroustat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eminem.50 Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 zkoušel si update grafiky? můžou tam bejt nově přidaný nějaký částice či nějakej typ efektů, co si nevyupdatovaná grafika nemusí zchroustat a mohl by si mi poslat stranku na staženi update grafiky ? pls :( ja nerad to hraju na to rozlišeni co sem tu napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.