Matezak Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Ahoj lidi, dlouho jsem toto hledal. Jelikož mám AVerMedia Game Capture HD, tak jsem chtěl najít, jak jednoduše nahrát voice chat na PS3. Dá se to udělat v pár jednoduchých krocích. I když používáte headset, hlasy se nahrají. Originální video > ENGLISH TUTORIAL Zde Vám to vysvětlím ve 3. jednoduchých krocích a hlavně česky: 1. Nastavte si v Sound Settings > Audio Output Settings > Audio Input Conector / SCART / AV MULTI 2. Dále si nastavt Sound Settings > Audio Multi-Output > ON 3. Poté navštivte Accessory Settings > Audio Device Settings > Output Device => System Default Device Chat byste teď měli slyšet, jak z televize, tak i z Vašeho headsetu. Pokud nepoužíváte headset, voice chat se bude nahrávat automaticky. Nejsem si úplně jist, zda-li je možné nahrávat voice chat touto metodou i s AVerMedia Game Capture HD. Až to vyzkouším, aktualizuji to tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.