MurisCZE Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Koupil jsem si headset HS-G700V kdyz me prodejce ujistil ze bude fungovat. Ted bohezel ve sluchatkach slysim jen konverzaci hracu ale zvuky ze hry mi jdou do televize :-(. Jde to nastavit tak abych slysel konverzaci a zvuky ze hry zaroven ve sluchatkach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Asi bych si došel za tím prodejcem, aby mi to předvedl. Chyba není na tvém příjmači, takhle to fungovat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MurisCZE Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 a ty original sluchatka funguji tak jak jsem to popsal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Pokud máš na mysli Sony PS3 Wireless Stereo Headset 7.1 pak ano ta fungují spolehlivě. Pokud jsi koupil ten headset přes internet máš možnost je bez udání důvodu vrátit. Přidat nějakou tu korunu a jít do těch origo 7.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MurisCZE Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 bohuzel kamenny obchod :-( no aspon mam pro brachu darek na vanoce xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Je dobře že to tak bereš, můžu už topic loknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MurisCZE Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 ano a dekuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts