dany_ Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 tak dnes konečně vyšla tahle hra, škoda že to asi v dnešní době ničím neoslní ale zkusit se to může :D já to zkusím určitě protože rally mě baví a není zde pořádnej zástupce. tak snad se to bud dat hrát aspoň chvilku :) Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / XGD2 Dashoboard: v2.0.15574.0 Flash: LT+ 3.0 Wave: 16 zde aspoň nějaké videa: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Tak mě to překvapilo, oproti minulým dílům se to posunulo. Je to zábavnější, lepší grafika, lepší ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 je pravda že od minulého dílu se to hodně posunulo- maj to udělaný docela pěkně, ale pořád to je hrozna sračka, hratelnost je uplne na prd jako u předešlého dílu. 2 závody odjeté a mažu to. ztráta času. to to před vydáním nikdo nezkouší hrát?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 přesně.. lepší grafika, lepší tratě.. ale proboha ty zvuky! co to má bejt jako! to je hnus. nevím kde milestone bere peníze na vývoj dalšího dílu když nějak extra se to podlě mě neprodávalo :) není to vyloženě špatná hra, jen ju sráží ty zvuky a to že nemá trvanlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 WRC 3 mě velmi mile překvapilo...dobrá grafika, super hratelnost a ty zvuky mi zas tak hrozný nepřipadají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Připomíná mi to hry typu V-rally na playstation one. Není to dobrý, jedny z nejhorších aut co sem kdy hrál. Pamatuju si že wrc vycházelo na ps2 a byla to bomba, řekl bych že stála lepší než toto zlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.