patrik.bb Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Dá se do PS3 nějak natáhnout češtína, tak aby bylo české menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 nějaký projekty byly rozpracovaný i zde na fóru, ale neviděl jsem to zvěřejněný. nadlidskej úkol to neni takže pokud tomu aspoň trochu rozumíš tak by se dalo menu přeložit dcl v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Já jsem ok, ale žena se mě pořád ptá co tam má zmáčknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 no nic :D oficiálně tam čeština neni musel bys stejně mít CFW a ručně to tam nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.bb Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Máš zkušenosti s snížením z 4.1 na nižší FW ? a pak náhráti CFW ? Ještě jsem se chtěl zeptat na mediaserver. Stáhnul jsem si tu aplikaci a chtěl bych propojit přes PC s Wi-Fi - PS3 - je to možné a co je nutné nastavit ? předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.