prochySBK Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Zdarec, pište vaše postřehy, co se vám líbí i nelíbí. Za mě je to hodně dobrý, ale někdy se mi to lehce přisekává. Většinou v zatáčkách, kde je hodně textury okolo. Nevim, zda to neni ještě vychytaný nebo čim. Každopádně mi to dělá. Zkusim formát ps3, pak odpojit net a uvidim. Jak u vás? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) čau, tuhle hru ještě nemám a proto že sem formulový fanda, tak si ji co nejdříve pořídím, zajímá mě však jedna věc a to je obtížnost hry, míval jsem závodní hry kde obtížnost byla na takové úrovni že jsem vyhrával co se dalo a pak mě to nebavilo, tak bych byl rád kdyby mi někdo kdo má odježděno stovky kilometrů napsal jak to stou obtížností je. doufám že hra není taková že s catterhamem na nejvyšší obtížnost vyhrával snadno závody. a ještě něco, rád bych později porovnal časy s živými soupeři, nemyslím si on-line zajezdit, ale jen sdílet časy, porovnat jak jsem dobrej.:bash:jo a řadíte si manuálně nebo automaticky. Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem Finchmeister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.