prochySBK Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2012 Zdarec, pište vaše postřehy, co se vám líbí i nelíbí. Za mě je to hodně dobrý, ale někdy se mi to lehce přisekává. Většinou v zatáčkách, kde je hodně textury okolo. Nevim, zda to neni ještě vychytaný nebo čim. Každopádně mi to dělá. Zkusim formát ps3, pak odpojit net a uvidim. Jak u vás? :) Citovat
Finchmeister Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) čau, tuhle hru ještě nemám a proto že sem formulový fanda, tak si ji co nejdříve pořídím, zajímá mě však jedna věc a to je obtížnost hry, míval jsem závodní hry kde obtížnost byla na takové úrovni že jsem vyhrával co se dalo a pak mě to nebavilo, tak bych byl rád kdyby mi někdo kdo má odježděno stovky kilometrů napsal jak to stou obtížností je. doufám že hra není taková že s catterhamem na nejvyšší obtížnost vyhrával snadno závody. a ještě něco, rád bych později porovnal časy s živými soupeři, nemyslím si on-line zajezdit, ale jen sdílet časy, porovnat jak jsem dobrej.:bash:jo a řadíte si manuálně nebo automaticky. Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem Finchmeister Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.