Martys33 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Zdravím, jelikož jsem si pořídil druhý xbox bez flashe na xbox live, chci si koupit nějaké použité hry na aukru. Prodávající mnohdy neuvádějí zda je použit online pass nebo né.Chtěl bych se zeptaz zda je někde seznam her které vyžadují online pass a které né? Třeba že, uvedu příklad forza 3 nevyžaduje online pass a forza 4 už jo.Nebo všechny hry požadují pass?Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Tak jinak, může te mi napsat odpověď na tyto hry, potřebuje tato hra online pass: 1.CoD-Black ops 2.CoD-modern warfare2 3.CoD-world at war 4.forza 3 5.forza 4 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 1)ne 2)ne 3)ne 4)ne 5)nemela by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Super kuba dík. Jinak jsem našel nějakou stránku o tom které hry pass potřebují, jestli to někoho bude zajímat http://gamesilike.com/?page_id=614 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.