ingi Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 prosím poraďte, v úterý jsem si koupil nové psp slim (PSP-2004), jenže všude tady čtu o verzi PSP-2000, půjde tahle verze 2004 flashnout???? :roll: popřípadě jestli je v tom nějaký rozdíl, zatím se v tom moc nevyznám takže předem moc díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matteo Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Poslední číslice odpovídá regionu. Flashnout jdou všechny, ta čtyřka ti řiká pouzte to, že je to stroj pro Evropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ingi Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 ah díky moc, fw mám 3,60, už jsem se bál že bude nějaký problém :) díky moc za odpověď :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 1, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Mam taky 2004 dneska ho budu flashovat tak pak dam vedet ale myslim ze zadnej problem by byt nemel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ingi
prosím poraďte, v úterý jsem si koupil nové psp slim (PSP-2004), jenže všude tady čtu o verzi PSP-2000, půjde tahle verze 2004 flashnout???? :roll: popřípadě jestli je v tom nějaký rozdíl, zatím se v tom moc nevyznám takže předem moc díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts