triss Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, zda-li jde nějak nastavit v systému XBOX 360 RGH v nastavení systém/Locale na czech republic.Jde mi otevřít pouze Language, ale Locale už ne.Díky tomu mi nejdou české titulky v některých hrách. Předem děkuji za jakoukoliv radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Musíš do original NXE a tak nastavíš lokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 No jasný tam to chci nastavit, ale mohu nastavit právě pouze Language složka Locale je šedá a nejde na ní ani kliknout.Ono jinde to vlastně ani nastavit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Tak jsem na to přišel, jsem si toho původně nevšiml.Problém byl v tom, že byla zaplá rodičovská kontrola a pokud je zaplá, tak nejde změnit země v Locale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.