Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox live

herco737

Otázka

Zdravím mám xbox už poměrně dlouho a chci hrát konečně multiplayer ale jsem celkem posera :) a bojím se že se mi smaže flash nebo dostanu ban http://console-forum.net/tema/130059-gt-jak-se-uspesne-chranit-proti-banu-na-live-lt tendle clanek jsem cetl ale nektere hry jsem neprojizdel Abgx360 což byla chyba no a potom je tu eště todle :! Upozornění !Pokud vyjde nová verze dashboardu pro Vaše dobro řádně ověřte jestli je bezpečné chodit na Live ,aktuální informace najdete vždy zde na fórum ,nebo na ověřených zahraničních portálech.Pokud tak neučiníte můžete přijít o flash a taky být postihnut flagem - banem!

včera jsem si stahl PES 13 a chtělo to nakej update tak jsem ho potvrdil tak chci jen vedet jestli je nejake velke riziko no 8) mám LT 3.0

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Momentálně není update DB, který by měnil FW mechaniky a mazal tak flash. Nicméně klidně může nějaký přijít. Co se týče BANu, je tady toho celkem hodně psáno kdy a jak lze BAN dostat a co dělat jako prevenci.

V každém případě vždy před jakoukoliv aktualizací je třeba zjistit, co přesně aktualizace dělá a co může způsobit. Případně počkat až se tyto informace objeví. Nedočkaví jedinci většinou aktualizaci provedou a pak dávají info co způsobila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu