hawaxa Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Prosím je tu někdo z HK nebo Chrudimi , Pardubic, Čáslavi.....kdo by mě mohl downgradenout a po reklamaci zase flashnout PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Ahoj, v tom ti sice nepomůžu, ale někomu z pardubic jsem PSP Flahshoval. Posílal mi ho poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hawaxa Odesláno Listopad 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Ahoj, v tom ti sice nepomůžu, ale někomu z pardubic jsem PSP Flahshoval. Posílal mi ho poštou. A jak dlouho to trvá, kdybych přijel osobně? Budu mít možná cestu do Phy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maximus.d Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 co mas za psp?a jakej FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 A jak dlouho to trvá, kdybych přijel osobně? Budu mít možná cestu do Phy. 10minutek;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hawaxa Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 co mas za psp?a jakej FW? MÃM PSP FAT 3,40 AO-E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maximus.d Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 ted budu tyden mimo,jinak by nebyl problem na DG jsem z Pardubic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hawaxa
Prosím je tu někdo z HK nebo Chrudimi , Pardubic, Čáslavi.....kdo by mě mohl downgradenout a po reklamaci zase flashnout PSP?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts