Martin1214 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Porádíte mi jakou si mám koupi flashku kterou přečte xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Pokud máš RGH, tak to je jedno jakou flešku koupíš, všechny by ti měli jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 práveže mi jedna nefunguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 práveže mi jedna nefunguje :D Náhoda ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 tak poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 s cim chces radit jdou vsechny ze ta tvoje ne je nahoda mas ji vubec ve fat 32 ? co na to chces slyset ja mam 2 4gb verbatim a kingston 16gb adata a spoustu dalsich jsem mel pripojenejch a sli vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 no toto sem chel slyset jaka znacka funguje EDIT:je ve FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Jakou rychlost by měla mít USB Flashka, aby Xbox 360 neměl problém se čtením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhoRU2 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Jakou rychlost by měla mít USB Flashka, aby Xbox 360 neměl problém se čtením?Ahoj ♥♥♥♥♥e, je mi jasny ze tvoje inteligence se rovna zradlum pro prasata nicmenexbox cist neumi...Idealni rychlost je 20 tun za sekundu*7% lachtaní píći, mozna naucis xbox cist knizky ale byl by to stejnej zazrak jako tvoje narozeni (a prirozeni)Pouzij manual k xboxu ty obrazky by ti mohly pomoctAhoj tvuj neznamej agent z (rockyzz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 WhoRU2 : A ty jsi zase inteligencí roven primitivům podle tvého vyjadřování . Když se ti dotaz nelíbí , tak na něj neodpovídej . T.z.V. : všechny flešky rychlostí vyhovují . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Nema problemy se zadnou. Pokud bude pomala, bude se ti nacitat pomaleji obsah flashky. To je vse. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.