Martin_Kalina Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ahoj potřeboval bych poradít...Měl bych zájem koupit tento xbox a zajímá mě jestli na něj půjde udělat flash a hrát nejnovější hry např: fifa 13 atd ;-)...Pán mě psal že na krabici je datum výroby 2011-01-12...Děkuji za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Měla by to být LiteOn 16D4S, kterou lze flashnout. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin_Kalina Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 A jak se to dá zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Podle Manufacturer Date, který jsi postnul, ale nejjistější je rozebrat xbox. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin_Kalina Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Díky ti ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martin_Kalina
Ahoj potřeboval bych poradít...Měl bych zájem koupit tento xbox a zajímá mě jestli na něj půjde udělat flash a hrát nejnovější hry např: fifa 13 atd ;-)...Pán mě psal že na krabici je datum výroby 2011-01-12...Děkuji za odpověďi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.