Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ahoj, chtěl bych si pořídit nový počítač. Převážně na normální práci, internet a hlavně hry. Spíše než vybrat bych potřeboval zkontrolovat sestavu, a říct, u čeho by se dala stáhnout cena. Alespoň na těch 15, 16K. http://www.czc.cz/b0u7gc5ep0g36b1ia67horlftb/seznam Je tam HD 7850, což by mělo nějakou dobu stačit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 To příslušenství k tomu potřebuješ?Ten chladič si myslím, že je zbytečný, jestli nechceš taktovat.Já mám i5-3470 a BOX chladič úplně dostačuje, je tichý.Mechanika v dnešní době mi připadá zbytečná.Vyhodil bych tu drahou podložku razer (mám podobnou) a ty 300 bych vrazil do lepší grafiky (+1GB) a vyšší frekvenci jádra. --> http://www.czc.cz/msi-r7850-twin-frozr-2gd5-oc/104886/produkt?q-c-1-f_2027483=sRadeon+HD+7850&q-c-0-f_2027481=sAMD&q-category-id=9ht0msjf58gnva96n24a7t1057 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Jelikož jsem do teďka měl notebooky, klávesnici ani myš nemam... ten chladič a mechaniku jsem vyhodil, a dal tu lepší grafiku... myslíš že to utáhne dost věcí? Docela jsem se bál že by ta i5 brzdila chod her... BTW. jaká je ta podložka? dost se mi líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Suhlasim s kruta...ten procak bez "K" hadam nejde ani taktovat, tak naco iny chladic. A uz ked, tak zober http://www.czc.cz/intel-core-i5-3470/109722/produkt?q-c-0-f_2026836=sCore+i5&q-category-id=a49hap9c2oh8a9bf5j1g96rqo2 dalsi chladic nepotrebujes, uplne staci ten boxovany s procakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Taky jsem o tom četl, že ty bez K jdou velmi těžce, že skoro vůbec taktovat... dal jsem tam ten CPU od trezzora, je jen o stovku dražší, tak proč ne :) Ještě, jak je to s tou klávesnicí a myší? doporučili byste mi nějaký, nebo stačí ten set od ASUSu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Tak mys je aj o velkosti, aby to nebolo male pre tvoju ruku...nepozeral som ten set, ci pri tej mysi opisuju aj velkost. EDIT: aha, tak tam to je uvedene: Myš má rozměry 111,9 × 61,1 × 37,4 mm...takze dobra velkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 http://www.czc.cz/asus-u3500-keyboard-mouse-set/106302/produkt Tady je ten set... nevim jestli je to dobrý na hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 3470 mám, psal jsem to ne? :D jinak grafiku osobně mám 7870 a velký rozdíl v nich nebude, maximálně 5fps a to poznáš u FullHD, spíš 2560x1600 :). Taktovat to jde přímo od intelu (ten turbo boost) a na to stačí box chladič.Né hry nebrzdí, intel je ve hrách lepší jak AMD.Je to čtyřjádro, takže dost výkonu, při hraní Sleeping Dogs na FHD běží asi z 50% (jak kdy).Tu podložku mám někde v krabici moc mi nevydržela, takže mám http://podlozky-pod-mys.heureka.cz/counterstrike-podlozka-pod-mys/ a ta je bombová, mám jí už asi 5 let a je jak nová.Myšku mám Razer Copperhead Chaos Green už cca. 6 rokem a taky je pořád jako nová a výborná, padne mi do ruky, ale někdo říká, že je moc velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Psal si to :D s FullHD nepočítam, takže pohoda :D tak asi necham ten set...maximálně tu myš vyměnim, ale klávesnice se mi líbí :D tak jsme se dostali na 15500 jenom počítač, zbytek nějak dokoupím. Co máš za monitor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Hele na monitor u tohohle PC vůbec nekoukej :D včera jsem dělal "čistku" věcí okolo PC a když jsem našel fakturu na monitor co mám - AOC 19" za 9570Kč, zhrozil jsem se :D byl kupovaný 2005.To samý Celeron D 3,06Ghz za 4300, mazec :lol: ... jinak doporučuju Samsung nebo Philips (ten mám u babči, má i repráčky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Takže stačí nějakej ASUS za 3,5 táců 22"? :D Propojení asi DV-I? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Nějaký sem postni.22" je akorát, mně se třeba na stůl horko těžko vejde :( já bych doporučil HDMI + DVI ta grafika má HDMI výstup i DVI.Nikdy nevíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 to zapojim k 42" HDMI televizi :D http://www.czc.cz/asus-vs228h-lcd-monitor-22-/91487/produkt?q-c-1-f_2026687=t1&q-category-id=2tf88o7g7kgt5bgikvt7pfpjie&q-c-0-producer=s83ki7a397qdqlakpqqijggj6kf Tenhle máš i HDMI :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Jo hele ten vypadá pěkně, já se v monitorech moc nevyznám.Taky jsem ho zkoušel připojovat k 42" FHD plazmě a super, akorát musíš mít bezdrát myš a klávesnici, což nemám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Not bad, takový prodlužovačky přes pokoj ke klávesnici a myši :D K tý 7850 je i Sleeping Dogs zdarma, takže to musí běžet, jinak by to tam snad nedávali :D Tak díky, sestavu už tedy mám, teď tu nejhorší část...finance :D Když mi ještě něco nebude jasný, napíšu...díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ked si das PC k sedeniu, tak na TV vies pouzit HDMI kabel potrebnej dlzky. Takze takto moze byt drotova klavesnica a mys. A co sa tyka hier ci musia bezat, to je aj o nastaveni, ak grafika nie je na max detaily. A este zalezi aj na tom, ci staci 35fps, alebo stalych 60fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ked si das PC k sedeniu, tak na TV vies pouzit HDMI kabel potrebnej dlzky. Takze takto moze byt drotova klavesnica a mys.A v čem to má chybu? nebo je to stejný jako na monitoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 A v čem to má chybu? nebo je to stejný jako na monitoru? neviem co sa presne pytas? Pytas sa na TV, ked je pripojene PC k nemu? Ja mam PC pripojeny iba na TV 42" LCD LED a tam ho pouzivam na hry, ako X360. Inak pouzivam na niektore hry (ako Batman, Sleeping dogs, sportove, vratane automobilovych...) aj X360 gamepad bezdrotovy, kde som dokupil receiver http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=4609 alebo sa pouzije gamepad X360 drotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Jo, myslel jsem zapojit to k televizi :D Teď jsem koukal, a 7870 je za 5400 a 7850 za 4500... je mezi tím velkej rozdíl? Kdyby jo, šel bych možná i do tý 7870 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 V recenzích asi 5-6FPS.Kdyžtak napiš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.