nojmic Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Zdravím. Měl bych dotaz ohledně nachipovaní mojí herní konzole ps2.Konzoli mám uz docela dost let.Z konzolí jsem přešel k hraní online her na pocitaci, což už mě nebere.Mám náladu si občas zapařit neco s gamepadem v ruce.Mam xbox360 controller k pc a vga kabel z pc do lcd televize, ale furt je to pocitac.Zavzpominal jsem, ze mam doma ps2ku.Sice starou, ale dobrou konzoli.Tak jsem ji kompletne ocistil a cely den googlim, kde by se dala nachipovat.Kupovat originalni hry se mi nechce.Vim, ze chipovat v roce 2012 ps2ku asi neni zrovna aktualni, ale snad mi nekdo poradi.Jsem z Karlovych Varu a hledam tedy nejakou dobrou radu, co s tim.To bootovaci CD se mi nechce moc kupovat.Nevite tedy nekdo, kde se to da nechat nachipovat?Popripade vymenit moji konzoli za konzoli uz nachipovanou+nejaky rozumny doplatek? Díky moc za různé odpovědi. S přáním hezkého dne Dejv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Co tohle - http://console-forum.net/tema/127712-provadim-fmcb-150kc-postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Ufff...viem, ze niektori ma tu zasypete, ze nie je vsetko o grafike, ale ak chces hrat PS2 na LCD a nie na starom CRT televizore, tak ti tu "podivanu" nezavidim. Aj na tom CRT je to sama trblietka bez dobrej viditelnosti do hlbky. Uz ani grafika z X360 nie je to ono oproti novym PC a nie to este PS2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Tady nejde o grafiku, ale ten závan nostalgie a retra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 To ano, ale ked sa na to uz neda pozerat :D Som zhyckany rokmi pri X360 a teraz novym PC :D (samozrejme, ze som mal aj PS2, i PS1). A navyse som PS1,2 hral na CRT TV 4:3 o uhlopriecke 51cm a 59cm viditelnych a teraz aby som tie machule hral na LCD TV? Tak to uz nie, sorry...nostalgia sem, nostalgia tam a uz niekolkokrat hrane hry nie su pre mna lakadlom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.