Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps2 fat 50004

nojmic

Recommended Posts

Zdravím.

Měl bych dotaz ohledně nachipovaní mojí herní konzole ps2.Konzoli mám uz docela dost let.Z konzolí jsem přešel k hraní online her na pocitaci, což už mě nebere.Mám náladu si občas zapařit neco s gamepadem v ruce.Mam xbox360 controller k pc a vga kabel z pc do lcd televize, ale furt je to pocitac.Zavzpominal jsem, ze mam doma ps2ku.Sice starou, ale dobrou konzoli.Tak jsem ji kompletne ocistil a cely den googlim, kde by se dala nachipovat.Kupovat originalni hry se mi nechce.Vim, ze chipovat v roce 2012 ps2ku asi neni zrovna aktualni, ale snad mi nekdo poradi.Jsem z Karlovych Varu a hledam tedy nejakou dobrou radu, co s tim.To bootovaci CD se mi nechce moc kupovat.Nevite tedy nekdo, kde se to da nechat nachipovat?Popripade vymenit moji konzoli za konzoli uz nachipovanou+nejaky rozumny doplatek?

Díky moc za různé odpovědi.

S přáním hezkého dne

Dejv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ufff...viem, ze niektori ma tu zasypete, ze nie je vsetko o grafike, ale ak chces hrat PS2 na LCD a nie na starom CRT televizore, tak ti tu "podivanu" nezavidim. Aj na tom CRT je to sama trblietka bez dobrej viditelnosti do hlbky. Uz ani grafika z X360 nie je to ono oproti novym PC a nie to este PS2!

Odkaz ke komentáři

To ano, ale ked sa na to uz neda pozerat :D Som zhyckany rokmi pri X360 a teraz novym PC :D (samozrejme, ze som mal aj PS2, i PS1). A navyse som PS1,2 hral na CRT TV 4:3 o uhlopriecke 51cm a 59cm viditelnych a teraz aby som tie machule hral na LCD TV? Tak to uz nie, sorry...nostalgia sem, nostalgia tam a uz niekolkokrat hrane hry nie su pre mna lakadlom.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu