perrek Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 čus prosímvás, dokáže mi někdo poradit, popřípadě najít nějaký návod jak dostanu Tekkit mód do NEorigo minecraftu? Za boha nemůžu nic najít. Vděčný budu i za nějaký server Díky :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Zaregistruj se na minecraft.net, stáhni odsud cracklý launcher a pojede ti to. http://www.mineshaftersquared.com/ ;) (Já osobně to nezkoušel, protože to mám koupený, ale kámoš to koupený nemá a šlape mu to.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Já bych řekl,že ti to nepůjde! S tím launcherem spustíš možná Snapshot na novou verzi,ale pokud stáhneš tekkit ,tak při otevření tekkitu se budeš muset přihlásit přes tekkit launcher a to ti bude ověřovat,jestli máš origo nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Přečti si, co jsem napsal...:dozey: Funguje to tak, že se zaregistruješ na minecraft.net a ten cracklej launcher tě pustí i když to nemáš koupený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Přečti si, co jsem napsal...:dozey:Funguje to tak, že se zaregistruješ na minecraft.net a ten cracklej launcher tě pustí i když to nemáš koupený... Nefunguje s tekkitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 ::::Smazat::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Funguje, jinak bychom takhle nehráli asi čtyři (já origo, zbytek jede přes cracklý launcher). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.