Madmax1468625329 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Ahoj mám následující problém : potřebuji propojit TV - Domácí kino - PS3 . Trabl je v tom že u domácího kina se mi nejspíše poškodil konektor pro optický kabel ( po zastrčení kabel nesvítí ) u tv a ps3 je to OK . Lze to propojit nějak alternativně ? Díkec za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Ano obraz hdmi a zvuk bilej a cervenej cinch hraju tak uz rok a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmax1468625329 Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Pecka :) večer to poladim. Hádám že zvuk bude jen 2 - kanálový ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Madmax optika to není, nicméně z mého domácího kina i přes toto zapojení jede zvuk slušně na řežbu v BF:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Jak rika huhla je to v pohode optiku jsem nezazil asi proto ze me ten soucasnej zvuk k prechodu nedonutil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Některé recievery pro domácí kino umožňují připojit HDMI přímo zde zdroje. tzn. mají vstup HDMI a výstup (zřejmě pro konverzi videa) Takže jestli máš reciever se vstupem a výstepm pro HDMI, tak připoj PS3 k reviveru a zněj do TV. A pak tedy lze zvuk tahat přes HDMI a nepotřebuješ tak další kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Ja mam doma v obyvaku hdmickem obraz a zvuk do tv a z televize mam kabel s bilou a cervenou koncovkou do dom. kina a v detskym pokoji mam obraz zvuk taky hdmickem a do televize zapojeny bedny philips a jedu na oboji uz dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmax1468625329 Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Ahoj tak jsem to propojil CINCHEMa a je to ok. Byl jsem asi zbytečně náročný :D Díky za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.