persteril Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Jsem ženská-takže všechno potřebuju vysvětlit polopatě :? Mám PS2 a starou telku Mitsubishi,která má jeden skart výstup, do kterého mám zapojený settopbox. Koupila jsem si regulátor(???) na skart,abych do něho mohla zpojit žlutý, červený a bílý banánek :D. Jenže PS se nespustí, mám uplně černou obrazovku)válka bílých a černých). A vzhledem k tomu,že nemám originální ovladač k té telce, nemůžu zkusit vyladění na AV. Tak mě napadlo,jestli by nešlo to PS pustit přes settopbox pomocí USB kabelu. Mám tam výstup. Mám settopbox značky sencor a píšou tam, že je na DVD/DVB-T Combo Player - znamená to tedy, že by to mělo to PS zmáknout?A kdyby to teda šlo,musím koupit ještě k tomu USB kabelu nějaký vylepšovák? Děkuji moc za radu,doufám, že to de pochopit v čem jsem bezradná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 (nevim jestli to tady nekdo pomuze tohle je sekce pro PSP (Playstation portable) proste to malí na cesty :D ) no ja v tomhle nejsem znalec ale někde na tv by mel byt prepinac na AV jinak by to melo jet i pres settopbox ale nejsem si jistej skus pockat na nějakyho odborníka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Cez USB to na 100% nepôjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.