DitR010 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Caute, mohl by mi nekdo poradit na jakem webovem obchode davaji nejlepsi preobednavkove bonusy k Assassins creed 3 na ps3 ??Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 V hodně obchodech je už freedom na ps3 vyprodaná, ale jinak to bude asi x zone Sent from my lilyPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Ok ale ja nechci freedom edici, zbytecne vyhazovani penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Kdyby bylo, nemel bych k tomu objednanou Join or die a steelbook edici :D takže asi xzone Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Hej a skama sis objednal join or die a steelbook edici ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Join or Die pc u playmana a steelbook neni z cz Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Freedom edice obsahuje steelbook, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Jo obsahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Obsahuje ho, USA ho dostávala už k Pre Order Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Už jsem se lekl, proto že mám objednáno i kvůli tomu steelbooku. Bohužel mi to přijde až příští měsíc :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Vzal jsem ho na gameleader.cz je tam k tomu pěkné triičko a DLC...tato kombinace se mi zdála nejlepší. Protože třeba dárky u xzone bych nevyužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Já mák tričko z for games a freedom+ join or die od playmana +uk edice ps3 Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.