carny Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Čus lidi, koupil jsem si Diablo III a nainstaloval na svůj laptop. Mám již na blizzardu účet od roku 2009 protože jsem hrál WoW Starter. Teď jsem tam dal i mé Diablo. Celej večer jsem samozřejmě propařil a chtěl si ho nainstalovat i na PC. Vše proběhlo hladce a když jsem se chtěl lognout do hry, napsalo mi to že ověření, hacknutí atd. zřejmě si mysleli že jsem chtěl účet ukrást, Protože jsem se přihlašoval z více IP adres. Když si chci obnovit heslo (protože se mi nejde přihlásit, prý musim obnovit heslo) Tak zadám svůj mail i jméno dobře a píše mi to že to nesouhlasí, přitom na 100% vše souhlasí, nevíte co mám dělat? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 v emailu nic nemáš? tydle ochraný věci se vždycky unich řešili přes mail ( login z cizího ip atd ) rád bych ti pomohl, protože nedávno sem měl s loginem problémy, obnovit si heslo to je těžkej porod u blizzardu.. na battle.netu se taky nemůžeš lognout? a seš si jistej tou správností zadaných údajů , neber to zle ale zákon z praxe praví že vtom je z 70% většinou zakopanej pes :D pokud to záhadu nevyřešilo, napsal bych na support .. reagujou na poměry docela rychle x) tam doložíš že ses majitel a řešení určitě najdete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Pokud sis zadal při registraci pravé jméno, tak nebude problém. Stačí poslat na support fotku občanky a za pár hodin hurá do hry. Ale pokud ne, tak bych třeba zkusil napsat, že jsi tam zadal jiné jméno, poslat i tu občanku, účet z obchodu. Už jsem dost lidem radil a většinou se to nějak vyřešilo. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak se to vyresilo :D Twice ja psal "Jakub" s v velkym J :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penax Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Ahoj všichni. Potřeboval bych kapínek poradit. Jeden den jsem měl hodně, ale hodně slabou chvilku a tak jsem synovi koupil originálku Diablo 3. Ať dělám co dělám nedaří se mi hra nainstalovat. Stále mi to hlási, že se PC nemůže spojit s Battle.net serverem. Už jsem povypínal všechny ochrany a na Routeru (Mikrotik) jsem otevřel porty, instalaci zkoušel doma na 3. PC (2x7 a 1xXP) a stále nic. Na Battle jsem založil učet a zadal z DVD keys. Rozpoznána Standart Edition, no a co. Může prosím někdo poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 jestli byly všechny 3 PC připojeny přes router zkus normál píchnout do PC přímo kabel co ti vede do WANu a zkusit pokud půjde je chyba v routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.