aaischa Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj, hodně sem si oblíbil PSP, hry typu gow, tak sem se rozhod koupit si ps3 (spokojenost maximální) každopádně trošku si nemůžu zviknout na velikost obrazovky - mam 50 plasmu, kdyz sedim blízko, nepojmu zornym polem vsecko, mam pocit ze se koukam jen na cast obrazu kde se neco deje, kdyz sedim dál, je to lepší, ale zas mi unikaj detaily.. zvykne si na tohle člověk časem ? :) nebo sem už zblblej z hraní na kompu že mi to jen přijde nezvyklý.. ? dík za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 si zvyknes, za chvili si budes rikat, ze by to chtelo platno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Musis si najit optimalni vzdalenost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 svata pravda panové :) po dvou hodkách hraní už mi to skoro nepřijde, po delšim času fakt asi nebude co dodat.. každopádně nadšení maximální.. měl sem celkem obavy jak si na to ovládání a všecko zvyknu.. a ono je to takový větší psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.