DavelusKim Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2012 Ahojte, chtěl bych vědět název 2 her. 1) Zabíjíte nějakého chlápka později si ho můžete změnit na někoho jiného ... můžete ho lechtat házet granáty a tak ... volně s ním pohybovat.Jak ho mlátíte a ták tak vám padají penízky za které si kupujete lepší zbraně.... 2)Jednou jsem ji hrál u starého kamaráda na ipadu ale viděl jsem ji i jinde... Je to 2D hra ve které utíkáte(utíká vám to samo) a střílíte různé nestvůry skáčete přes propasti.Někdo mi říkal že se to jmenuje Zombie rush ale díval jsem se na appstore a je to uplně něco jiného.. Všem moc děkuji.. Všecí kdo mi pomůžou aspon trochu dostanou poděkování Citovat
sadak3 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2012 Myslím si že jedna z popisovaných her je tato: Monster dash https://itunes.apple.com/us/app/monster-dash/id370070561?mt=8 Citovat
DavelusKim Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2012 Jop to je ona... Díky moc a tu druhou nikdo neví? :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.