DavelusKim Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Ahojte, chtěl bych vědět název 2 her. 1) Zabíjíte nějakého chlápka později si ho můžete změnit na někoho jiného ... můžete ho lechtat házet granáty a tak ... volně s ním pohybovat.Jak ho mlátíte a ták tak vám padají penízky za které si kupujete lepší zbraně.... 2)Jednou jsem ji hrál u starého kamaráda na ipadu ale viděl jsem ji i jinde... Je to 2D hra ve které utíkáte(utíká vám to samo) a střílíte různé nestvůry skáčete přes propasti.Někdo mi říkal že se to jmenuje Zombie rush ale díval jsem se na appstore a je to uplně něco jiného.. Všem moc děkuji.. Všecí kdo mi pomůžou aspon trochu dostanou poděkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Pomůže mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Myslím si že jedna z popisovaných her je tato: Monster dash https://itunes.apple.com/us/app/monster-dash/id370070561?mt=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Jop to je ona... Díky moc a tu druhou nikdo neví? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.