chipomil Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 2012-10-12 15:15:19 orlydb 5054,5 MB Doom_3_BFG_Edition_NTSC_XBOX360-SPARE http://games.tiscali.cz/oznameni/bethesda-vyda-ultimatni-bfg-edici-doom-3-59569 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 tak už je venku i Doom.3.BFG.Edition.PAL.XBOX360-iMARS Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.15574.0 Flash: LT+ 3.0 už sem to zkoušel a je to prostě stará klasika. na pc sem se jí vyhnul ale na xboxu si jí vychutnám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 celkem me nakrkli s tim 3deckem horsi jsem jeste nevidel pokud se neda hloubka na minimum samej duch a na minimum zas uz pomalu to 3d nema smysl bud to meli udelat poradne nebo se na to radsi vyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 jak je to s tema puvodnima dvouma dilama? Jsou predelany komplet a nebo jen roztahnuty textury? A jsou tam i datadisky k tem prvnim dvou dilum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 hej zkusim sem to, a graficky je to stejně jak to bylo dřív, pěkně kostičkovany :D a jestli tam jsou datadisky tak to fakt netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Ano, já to mám teda na pc, ale bude to stejný podle mě...na začátku na vás vyběhne tabulka kde si vyberete jakou hru chcete hrát tzn doom 1 (vybíráte mezi epizodami), doom 2 (vyberete k tomu datadisk) a doom 3 (vyberete mezi klasickým doomem 3, Resurrection of evil nebo Lost Mission)...ted jsem rozpařil dooma 2 a vzpomínám na svá dětská léta, je to super!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Pro mě osobně, je to jako dar od boha.. :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 jen doufam, ze tu ps3 verzi vychytali, na netu kolovaly infa, ze maj problemi se stinama, no v patek se uvidi jaky budou ohlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Bethesda doporučuje neinstalovat X360 verzi Doom 3 BFG Edition na pevný disk, kvůli chybě pak totiž nelze spustit DOOM ani DOOM 2. Píšou to na tiscaligames. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Bethesda a nevyresitelna chyba ve hre? To za chvily bude novy standard, neco jako je bluray nebo Full HD atp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) To je fakt, Bethesda to je stálice v tomhle směru...nedávno byl problém i s Rage, Dishonored a o Skyrimu ani nemluvím :)...škoda, přitom to jsou všechno kvalitní hry a tímhle si akorát podrážej nohy. Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 (upraveno) tak musim rict, ze se tahle edice naramne povedla. Doom 1 a Doom 2 proste klasika, prvni dil sem zrovna dojel na 100% trofeji, a takovej hardcore (nutne totiz hrat na ultraviolence nebo hardcore kvuli trofejim) sem uz dlouho nezazil :) clovek se zas pekne naucil ukladat pozice coz je sakra potreba..., ale musim rict, ze bez youtubu bych se obcas nechytnul kam jit... takovy katakomby tam porad :), dvojka je to sami, opet masakr, 30 levelu uf. Na doomovi sem vyrustal, ale vidim, ze bez cheatu sem to asi moc nehral :) ( iddqd, idkfa, idclip, idspispopd to asi clovek nikdy nezapomene :D), ted to nejde s cheatama a je to masakr :) zatim mam rozehrano 10. level druhyho dilu a porad me to naramne bavi, hlavne ten movement je luxusni :). no a doom 3... kez by takhle vypadali vsechny hry na PS3 ci xboxu! Vsechno je krasne ostry, 60fps, fakt parada. Stara hra dneska a v pohode to natre kazdy novy. ID SOFT se vytahnuly. A ten multak... oldschool hrac jako ja zaplesa. Areny 2x2 TDM nebo 1x1 duel...to nema chybu, dneska mi to chybi. Skoda jen, ze to moc lidi nehraje :( Rozhodne doporucuju kazdymu. Uvidim zda se mi podari platina. a uz se jen modlim za podobnou QUAKE edici vsech dilu. Upraveno Listopad 6, 2012 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 muzu se zeptat na tu hru ? stahnul jsem ji v poho zprovoznil, ale proc mi to pise, abych odemkl celou hru ? chova se to jako demo... co s tim prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Jestli to mas na pc, tak mozna pomuze zakazat .exe souboru pripojovani k netu a nasledne cracknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 muzu se zeptat na tu hru ? stahnul jsem ji v poho zprovoznil, ale proc mi to pise, abych odemkl celou hru ? chova se to jako demo... co s tim prosim ? odemknout pokud mas zamcenou xm360 ,xbla unlocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 odemknout pokud mas zamcenou xm360 ,xbla unlocker mam rgh, jak to mam provest ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.