Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

doom 3 bfg edition

chipomil

Recommended Posts

tak už je venku i Doom.3.BFG.Edition.PAL.XBOX360-iMARS

Region: EU.png

Language: us.gifde.giffr.gifit.gifes.gif

SS Version: 2 (trusted)

Source: DVD9 / XGD3.png

Dashoboard: v2.0.15574.0

Flash: LT+ 3.0

už sem to zkoušel a je to prostě stará klasika. na pc sem se jí vyhnul ale na xboxu si jí vychutnám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, já to mám teda na pc, ale bude to stejný podle mě...na začátku na vás vyběhne tabulka kde si vyberete jakou hru chcete hrát tzn doom 1 (vybíráte mezi epizodami), doom 2 (vyberete k tomu datadisk) a doom 3 (vyberete mezi klasickým doomem 3, Resurrection of evil nebo Lost Mission)...ted jsem rozpařil dooma 2 a vzpomínám na svá dětská léta, je to super!! :D

Odkaz ke komentáři

To je fakt, Bethesda to je stálice v tomhle směru...nedávno byl problém i s Rage, Dishonored a o Skyrimu ani nemluvím :)...škoda, přitom to jsou všechno kvalitní hry a tímhle si akorát podrážej nohy.

Upraveno uživatelem DARK SPIRIT
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

tak musim rict, ze se tahle edice naramne povedla. Doom 1 a Doom 2 proste klasika, prvni dil sem zrovna dojel na 100% trofeji, a takovej hardcore (nutne totiz hrat na ultraviolence nebo hardcore kvuli trofejim) sem uz dlouho nezazil :) clovek se zas pekne naucil ukladat pozice coz je sakra potreba..., ale musim rict, ze bez youtubu bych se obcas nechytnul kam jit... takovy katakomby tam porad :), dvojka je to sami, opet masakr, 30 levelu uf. Na doomovi sem vyrustal, ale vidim, ze bez cheatu sem to asi moc nehral :) ( iddqd, idkfa, idclip, idspispopd to asi clovek nikdy nezapomene :D), ted to nejde s cheatama a je to masakr :) zatim mam rozehrano 10. level druhyho dilu a porad me to naramne bavi, hlavne ten movement je luxusni :).

no a doom 3... kez by takhle vypadali vsechny hry na PS3 ci xboxu! Vsechno je krasne ostry, 60fps, fakt parada. Stara hra dneska a v pohode to natre kazdy novy. ID SOFT se vytahnuly. A ten multak... oldschool hrac jako ja zaplesa. Areny 2x2 TDM nebo 1x1 duel...to nema chybu, dneska mi to chybi. Skoda jen, ze to moc lidi nehraje :(

Rozhodne doporucuju kazdymu. Uvidim zda se mi podari platina.

a uz se jen modlim za podobnou QUAKE edici vsech dilu.

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu